Kontakta oss

I akuta situationer ska du alltid vända dig till Beroendeakuten Stockholm eller Maria Ungdoms akutmottagning.

Beroendecentrum Stockholms Administration

Besöksadress

Friskvårdsvägen 6, plan 2, S:t Görans sjukhus

Postadress

Friskvårdsvägen 4, 112 81 Stockholm

Telefon

08-123 400 00 (växeln Stockholms läns sjukvårdsområde)

Chatta med oss

Funderar du på att söka vård hos oss eller har du allmänna frågor? Då kan du chatta med oss i appen Alltid öppet. När du loggat in väljer du "Chatta med mottagning" och sedan "Chatta med beroendevården". Vi har öppet helgfria vardagar 8-16 och svarar så snart vi kan.

Har du inte appen installerad på din dator/telefon? Följ länken för instruktioner. Appen är kostnadsfri och du loggar in säkert med BankID eller Freja eID Plus.

E-post

Vårdrelaterade ärenden

Om du har frågor gällande din vård eller ditt sjukdomstillstånd ska du alltid använda den säkra e-tjänsten 1177 Vårdguidens e-tjänster eller kontakta din mottagning direkt. Av sekretesskäl kan vi inte svara på frågor om enskilda fall via e-post.

Avboka/omboka eller betalningsfrågor

Om du behöver avboka/omboka ditt mottagningsbesök eller har frågor som rör betalning av patientavgiften måste du kontakta din mottagning via telefon eller 1177:s e-tjänster. Vi har tyvärr inte möjlighet att hjälpa till med dessa ärenden via e-post. Aktuella kontaktuppgifter till alla mottagningar hittar du på 1177 under Hitta vård

Synpunkter och klagomål

Om du vill framföra synpunkter eller klagomål på din vård kan du läsa hur du gör under rubriken Trygg och säker vård/Synpunkter

Maila oss

Beroendecentrum Stockholm bedriver offentlig vård. Det du skickar blir därför enligt offentlighetsprincipen en allmän handling när det kommer in till oss. Detta innebär att allmänheten och medierna kan begära ut uppgifterna, även om de skulle innehålla uppgifter om hälsa och personliga förhållanden. Tänk därför på att inte uppge känsliga uppgifter.

Vår e-post beroendecentrum.slso@regionstockholm.se bemannas av administrativ personal helgfria vardagar.

Observera att vi på grund av sekretesskäl endast kan svara på allmänna frågor. Har du frågor som rör enskilda ärenden, ring aktuell mottagning eller använd 1177 Vårdguidens e-tjänster.