Jobba hos oss

Hög kompetens ger bra beroendevård. Därför är våra medarbetare vår viktigaste resurs. Ta chansen till ett spännande och utvecklande jobb på Sveriges största beroendeklinik! 

Beroendecentrum Stockholm är Sveriges största beroendeklinik. Vi erbjuder specialiserad vård samt stöd för personer som använder alkohol, droger, läkemedel eller spel om pengar. Vi hjälper även anhöriga som önskar stöd. Här finns en hög medicinsk expertis och landets bredaste vårdutbud inom beroendevård. Vår vision är rätt vård när och där en person behöver det, och vi arbetar hårt för att alla som söker hjälp hos oss ska få ökad livskvalitet. Vi är också en universitetsklinik med stort fokus på forskning och utbildning. Med en samlad kunskap och stor bredd driver vi utvecklingen av beroendevården framåt. Här skapas arbetsglädje av kompetenta, stolta och delaktiga medarbetare. Tillsammans jobbar vi för en beroendevård i världsklass, byggd på respekt, inkludering och delaktighet. Alltid utifrån patientens fokus. Vi ser människan, gör du?

Om Beroendecentrum Stockholm

Sveriges största beroendeklinik - med en samlad kunskap och stor bredd driver vi utvecklingen av beroendevården framåt, med målet att ge alla som söker hjälp hos oss en ökad livskvalitet.

Ett livsviktigt uppdrag

Som anställd hos oss jobbar du med beroendevård nära patienten. Det du gör på jobbet varje dag förändrar många människors liv. I vissa fall räddar det liv. Det är helt enkelt ett livsviktigt uppdrag!

Olikheter skapar lärdomar

Genom delaktighet, inkludering, omtanke, hänsyn och respekt, skapar vi arbetsglädje och trygghet. Vi lär av varandra för att hitta bra arbetsformer som hjälper oss att möta dem som behöver vår hjälp på bästa sätt. Vi ser våra olikheter som en styrka och vill i största möjliga mån ge dig som medarbetare möjlighet att utveckla ditt intresseområde i arbetet.

Förmåner och utveckling 

Vi erbjuder flera olika förmåner, några exempel är:

  • Flexibel arbetstid
  • Fri sjukvård i öppenvård
  • 5000 kr i friskvård
  • En friskvårdstimme per vecka
  • Forskningsmöjligheter
  • Föräldrapenningtillägg
  • Försäkringar
  • Pensionsavtal

Läs mer under förmåner