Välkommen till Beroendecentrum Stockholm!

Vi erbjuder stöd och behandling till dig som har problem med alkohol, droger, läkemedel eller spel om pengar, samt närstående.

Chatta med beroendevÄrden

Chatta med oss

Funderar du på att söka vård hos oss eller har du allmänna frågor? Chatta med oss i appen Alltid öppet! Logga in och välj Chatta med mottagning och sedan Chatta med beroendevården. Vi har öppet helgfria vardagar 8-16 och svarar så snart vi kan.

Har du inte appen installerad på din dator/telefon? Följ länken för instruktioner. Appen är kostnadsfri och du loggar in säkert med BankID eller Freja eID Plus.

Kvinna med dator

Behandling där och när det passar dig!

Behandling via nätet passar dig som har svårt att ta dig till en mottagning på utsatta tider eller som av andra anledningar vill jobba mer på egen hand för att göra en förändring.

Vi erbjuder digitala behandlingar för dig som har problem med alkohol, cannabis eller spel om pengar. För redan befintliga patienter finns även ett sömnprogram och tobaksprogram.

Ett livsviktigt uppdrag

Det du gör på jobbet varje dag förändrar många människors liv. I vissa fall räddar det liv. Ta chansen till ett spännande och utvecklande jobb på Sveriges största beroendeklinik!